V-DATA I VÄSTERVIK

Tjänster

Felsökning
Har din dator gett upp helt? Kom in till oss så gör vi en felsökning och kommer därefter med förslag på vilka delar som behöver bytas. Vi felsöker din hårdvara samt mjukvara (operativsystem). Tjänsten gäller alla datorer, även de som inte är köpta hos oss.

Uppgradering
Börjar din dator att kännas trött? Då kan det vara dags att fundera på att uppgradera den. Kom in till oss så hjälper vi dig vid valet av komponenter. Vi kan byta och uppgradera allt från hårddiskar till moderkort, så att din dator kan få nytt liv igen eller säkerhetsställa om det kan vara ett bättre allternativ att byta ut den.

Hälsocheck
Mår din dator bra? Din dator behöver servas då och då precis som en bil. Problemet kan vara allt från damm till skadlig programvara i systemet. Lämna in datorn hos oss så utför vi en hälsocheck, där vi sedan kommer med en diagnos på vad som eventuellt bör åtgärdas. Tjänsten gäller alla datorer även de som inte är köpta hos oss.

Rutavdrag IT-tjänster
Rutavdraget omfattar numera it-tjänster som installation, reparation och underhåll av data och informationsteknisk utrustning, dataprogram och internetuppkopplingar samt handledning och rådgivning.

Företag
Du vet väl att vi kan skräddarsy en supportlösning för just ditt företag? Vi kan erbjuda företag allt från enkla arbeten per timme till att ta hand om hela datorparken. Alla har rätt till en specialist, ring i dag!